Som de l’Ebre,

Sí, aquest som nosaltres!!!

Som la familia Sánchez Llombart, una petita familia que ha viscut sempre a la población d’Amposta, al vell mig del Delta de l’Ebre, humil i molt treballadora. Una familia coneguda pel poble degut a la feina que desempenyavem. Una familia que no erem d’anar als bars i als restaurant quan s’havia de celebrar alguna cosa molt importat, que mai ens varem pensar de dedicar-mos a res que no fora el negoci de la familia, que fins no fa molt era la construcción i que actualmente encara intentem pensar en que o aconseguirem..

Una part de la familia jove es va dedicar al negoci familiar. Mentre l’altra part, des de molt jove compaginava els estudis amb el món de l’Hosteleria. Treballant d’aquí cap allà. Passats uns anys, la mare va dir: ….»Filla meva, estudia, estudia que et será de molta ajuda».. i aixì va ser!

Exterior restaurant2 Mentre ens anavem formant acadèmicament i guanyavem amb d’experiència, va sorgir l’any 2006 la possibilitat de comprar un local a la zona lúdica. La familia va decidir fer un esforç i ens vam embolicar en comprar-lo.

La idea era de possar-hi una cerveseria, una cafetería, una bocateria… però la cosa no va anar així.

Durant la construcció i montatge del negoci, els entusiastes en l’hosteleria ens en varem anar a estudiar a l’Escola d’Hoteleria de Cambrils. Varen ser 4 anys d’estudis que lligats amb l’experiencia dels anys anteriors i la dedicació des de molt petita a la cuina vam aconseguir aquesta meravella que avui en dia tenim.

Cafeteria-Restaurant Bosc de Ribera, així es com li varem possar!!!

Un restaurant petit, familiar, acollidor… al vell mig de la zona lúdica (que actualment degut a la crisis ja no existeix), situat al Polígon industrial Les Tosses de la ciutat d’Amposta. Ciutat coneguda per les Festes Majors, els Bous Capllaçats i Embolats, Les Jornades Gastronómiques de l’Arrós i les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa, El Pont Penjant i com no, per ser al vell mig del Delta de l’Ebre

Varem inaugurar el 26 de Juliol del 2011, al mig mateix de la crisis…i amb moltes ganes de donar un lloc acollidor als empresaris i treballadors que quedessin; així com als enstusiastes del cinema, la bolera, la música… a tothom que vinguès de la resta de les comarques properes a gaudir de la zona lúdica.

bou capllasat anguiles 2

La nostra cuina es tradicional, la típica cuina del Delta de l’Ebre

La cuina de les àvies, la cuina que els nostres avantpassats s’emportaven amb Tuperware o «fiambrera» per a treballar als camps de l’arròs; però aixó sí, amb un toc innovador, especial, diferent i “plat ple”.

Especialitzada amb els arrossos típics del Delta i amb la manera de pensar de:

Perque a una zona de delta on l’arròs n’hi ha a cabaçades, es tant car menjar-ne un al restaurant??????