Aquesta edificació es va comprar l’any 2006 i va trigar quatre anys fins que no va sorgir el que avui dia es.Exterior restaurant

Un local d’aspecte minimalista dividit en dues plantes. Amb una capacitat de 100 comensals, però dividit en dues sales o menjadors. Tot el restaurant disposa d’amplies vidrieres donant una agradable visió de la terrrasa exterior, així com els aparcament dels vehicles i la plaza dels multicinemes, que están situats davant mateix del local.

Saló Privat
El saló de dalt es més privat, es trova apartat del pas de la gent i es més inaccesible a la vista del clients que passejent pel complexe lúdic. s’utilitza com a sala de reunions, per a celebrar actes privats, reunions d’empresa, despedides de solters, aniversaris familiars…. Durant la temporada d’estiu aquest saló està tancat al pas de la gent, ja que predomina la terrasa del restaurant.

Per a accedir al pis de baix o l’altre menjador hi _MG_5097ha unes escales decorades totalment amb productes exclusius de la terra. Que per mans de professionals van plasmar les terres de l’ebre de forma que ens apropés més a ella.

El menjador de baix o el principal el trobem tant haviat com entrem al local. Es trova a ma dreta i esta separat de l’entrada per les escales que donen pas a l menjador de dalt i la cuina. Es un menjador d’apariència mes amplia, però te una capacitat igual que el de dalt uns 50 comensals.

Menjador PrincipalA ma esquerra de l’entrada ens trobem amb la cafetería o bar. Recollidet, petit amb poquetes places però amb molt de caliu.

Aquest tres espais són els que formen i caracteritcen casa nostra. Però no hem de donar tanta importancia al que hi ha al restaurant, si no el que hi ha a l’interior dels plats. El que dia a dia la nostra chef cuina per als venvinguts.